Classic Cars and Custoims  
HEM | UTSTÄLLARE | BESÖKARE | TIDIGARE VINNARE | SPONSORER | PRESS | MARKNAD | KLASSER | KONTAKT
Classic Cars and Customs
     
  BESÖKARE  
 
     

Classic Cars and Customs på Sundby Gård i Huddinge

Utställningen öppnar klockan 08.00. Prisutdelning ca 15.00

Begränsat antal P-platser finns vid Sundby Gård annars rekommenderar vi buss 709 från Huddinge Centrum till Sundby Gård.

Om du åker bil åker du mot Lissma / Gladö / Haninge från Huddinge. Lännavägen / Väg 259 fram till skylten, sväng vänster mot Sundby Gård och Sundby Gårdsväg.

Tipspromenad kommer att finnas för alla med fina priser att tävla om. Ett 50/50 lotteri finns också där ni kan vinna 50% av pengarna från lottförsäljningen. Vi lottar vanligtvis ut fina priser på entrébiljetterna också.

Entré
Passagerare och besökare betalar 100:- och barn upp till 12 år gratis. INGA undantag.

Till dig som är Press: FÖRANMÄLAN AV PRESS ÄR OBLIGATORISKT. Vi släpper INTE in några "frilansjournalister" som vill sondera terrängen eller undersöka/kolla läget. Ni ska ha ett uppdrag från tidning eller annat. VI tar INTE längre in några frilansjournalister mot fri entré som vi gjorde förut. På grund av missförstånd har vi beslutat att endast ta emot journalister från tidningar och radio/tv.

Ni som är besökare får fota och filma hur mycket ni vill utan motkrav, precis som tidigare. Vi har aldrig och kommer aldrig att använda edra bilder eller filmer utan att be om tillstånd. Så har det alltid varit och kommer alltid vara. Den som påstår annat ljuger och far med osanning. Tro inte på allt som står på nätet utan kontakta oss direkt och fråga hur det ligger till.

Välkomna

   
     
     
 
  SPONSORER 2020  
     
 
Sundby Gård Painless Performance Products
     
Hansen Racing   Verktygsboden
     
Turtle Wax   MDS Hägersten
   
  Anab International
     
Danchuk   Stockholms Metallsliperi
     
Åbergs VTC Parts   Din Jacka
     
Biltema   NBM Hydraulic
     
Custom Neon   Arvid Nordqvist
     
Tommy Ledberg Produktion   Summer on Wheels
 
   
  VI SES SNART IGEN